Interview with Dr. Jennifer Creed DVM of Ragdoll Kittens for You!

Question 1. What is the name of your venture? Any specific reason for this name?

Answer: Midwest Ragdolls – This is my location and where most of the kittens get homes

Question 2. Where your venture is based (city, state, country) and what are your geographical target areas?

Answer: Campton Hills Illinois, USA

Question 3. What problems does your venture resolve? What are your products or services?

Answer: I provide people with healthy, happy, hypoallergenic Ragdoll kittens

Question 3.  Who is your targeted audience/clients?

Answer: People seeking kittens

Question 4. Share the idea or story behind the venture. How did it come to existence? What motivated you to start your own venture?

Answer: I enjoy providing people with healthy, happy pets that do not set off their allergies

Question 5. Who are your biggest competitors and how do you differentiate yourself from them?

Answer: Other breeders-I am a veterinarian

Question 6. How did you hire your first team member? What skills do you want in your team?

Answer: My family helps me

Question 7. What expansion plans are you looking for in the next 2 years, the next 5 years?

Answer: I am happy with the size I am and can comfortably handle

Question 8. Where do you want to see yourself in the next 10 years?

Answer: I like where I am at!

Question 9. What are your goals over the next 1, 3, 6 and 12 months?

Answer: Keep everyone healthy

Question 10. Have you raised any funding? Or have any plans for the funding?

Answer: No

Question 11. What were the problems you faced during the starting days and how did you resolve them?

Answer: I had trouble getting good quality breeding cats. Eventually, I made friends with enough good and ethical breeders to keep the lines perfect.

Question 12. What are your hobbies? What do you do in your non-work time?

Answer: I ride my horse

Question 13. What is your favorite food & holiday destination?

Answer: Sushi and the Wisconsin Dells

Question 14. Whom do you consider your idol or biggest motivator?

Answer: I admire Dr. Susan Little for her work on feline health

Question 15. What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Answer: We work all the time

Question 16. How has being an entrepreneur affected your family & Social life?

Answer: It’s hard to juggle everything but we make due

Question 17. Anything, you would like to say to our readers or upcoming entrepreneurs?

Answer: Be ready to work very hard

Question 18. Please share complete name, address, phone number, email id & website of Your Business & Contact Person.

Answer:
Dr. Jennifer Creed
Campton Hills Illinois
630-803-4405
[email protected]
www.ragdollkittensforyou.com